• USAbolag.se - Starta ditt företag i USA
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color
Enkelt / Prisvärt / Snabbt / Vi talar svenska

Företag i Nevada, New Mexico, Florida mm.

  • 0 USD

USAbolag.se har nu möjligheten att registrera företag i alla delstater i USA. Vi rekommenderar att du läser på om varför du vill starta ett företag i en viss de

Kontakta oss för mer information!

Dela

USAbolag.se har nu möjligheten att registrera företag i alla delstater i USA. Vi rekommenderar att du läser på om varför du vill starta ett företag i en viss delstat. Det är ingen idé att registrera ett företag i en viss delstat för att "det låter bra".

Vi jobbar främst med Wyoming LLC p.g.a. dess låga årsavgifter och dess låga/ingen beskattning plus ett bra skydd för tillgångar - perfekt för non-residents.

Delaware - bra för stora företag men kan snabbt bli krångligt för enmansföretagare eller mindre företag. Registreras normalt som Corporation och då du inte får "så mycket" för ett Delaware LLC.

Nevada - hög startkostnad och höga avgifter men erbjuder bra skattefördelar och anonymitet.

New Mexico - liknande Wyoming LLC med låga avgifter. 

Värt att tänka på:
Ett LLC företag är vanligtvis en så kallad "pass through tax entity" vilket innebär att det medlemmarna (members) som eventuell skatt faller på. Inte på själva företaget i sig. Ett LLC styrs vanligtvis av s.k. members så blir ägarna. 

Om du bor i USA eller har planer på att flytta så är det inte problem att äga och driva ett företag i en annan delstat. Men det finns en hel del fallgropar. Om du t ex. bor i Kalifornien, som har bland den högsta inkomstskatten i USA, och driver ett företag registrerat i Wyoming med 0% inkomstskatt så kommer IRS sannolikt att kräva dig på den skatt i delstaten du bor i.